Βραβείο Media Player της Χρονιάς, για το Crystal Acoustics MediaMatchBox!
 

Το MediaMatchBox είναι το media player της χρονιάς 2012! Το περιοδικό home Cinema Choice βράβευσε το μικροσκοπικό αλλά πανίσχυρο player με το βραβείο “Media Player of the Year”!

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο άρθρο: “Η τελευταία φορά όπου Crystal Acoustics έλαβε βραβείο από το HCC ήταν για ένα από τα ευμεγέθη συστήματα ηχείων της με πιστοποίηση ΤΗΧ. Συνεπώς, δεν μας προκαλεί έκπληξη που βραβεύουμε το Media Player της σε μέγεθος... σπιρτόκουτου! Παρά το μικρό του μέγεθος, η υποστήριξη αρχείων του που καλύπτει τα πάντα - από ταινίες MKV μέχρι ήχο DTS-HD - το ότι χωράει σε μια τσέπη και φυσικά η τιμή του στα 75€, είναι στοιχεία που το καθιστούν άξιο του μέγιστου επαίνου”. 

 

Το Home Cinema Choice είναι το νούμερο ένα περιοδικό Home Cinema της Αγγλίας. Το ενθουσιώδες αναγνωστικό του κοινό ανέρχεται στους 60.000 αναγνώστες σε μηνιαία βάση, ενώ από την άλλη, οι δοκιμές των προϊόντων - γραμμένες από αναγνωρισμένους κριτικούς του χώρου - χαρακτηρίζονται από γνησιότητα και κύρος. Σε κάθε τεύχος μπορείτε να βρείτε δοκιμές του πλέον πρόσφατου εξοπλισμού, που περιλαμβάνουν ραδιοενισχυτές AV, προ-ενισχυτές, τελικούς ενισχυτές, εγγραφείς DVD, ηχεία, βιντεοπροβολείς και επίπεδες τηλεοράσεις. Το περιοδικό προσφέρει επίσης συμβουλευτικά άρθρα σχετικά με την εγκατάσταση συστημάτων και συσκευών, εστιάζοντας κυρίως στα Home Cinema με στιλ καθώς και στη γνώμη του επάνω στα τελευταία δισκάκια της αγοράς.