EUR
Ελληνικά Προϊόντα
Διεθνώς Βραβευμένα
0item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Product was successfully added to your shopping cart.

FAQs

Search FAQ

 • Θα πρέπει να γεμίσω το δωμάτιο μου με καλώδια για να απολαύσω Home Cinema;

  • Τι μπορώ να κάνω αν η εγκατάσταση των περιφερειακών ηχείων θα δημιουργούσε ακαταστασία από καλώδια;

   Δεν έχετε παρά να επιλέξετε κάποιον από τους ασύρματους ενισχυτές μας

   Είναι αλήθεια ότι τα περιφερειακά ηχεία είναι το πιο δύσκολο στη σύνδεσή κομμάτι του Home Cinema. Εφόσον ο ραδιοενισχυτής είναι στην αντιδιαμετρική, σχετικά με τη θέση ακρόασης, θέση από τα περιφερειακά, θα πρέπει τα καλώδια να διατρέχουν το δωμάτιο από μπροστά προς τα πίσω, και στις δύο πλευρές για το αριστερό και δεξί surround ηχείο. Βέβαια αν είστε τυχεροί η ηλεκτρολογική εγκατάσταση του σπιτιού σας έχει προβλέψει για τη σύνδεση ηχείων, οπότε υπάρχει η αναμονή στο κατάλληλο σημείο, ή κάπου κοντά πάντως σε αυτό. Τι γίνεται σην περίπτωση όμως που ούτε εγκατάσταση έτοιμη υπάρχει, ούτε είναι εύκολη η τοποθέτηση εξωτερικού καλωδίου σε κανάλι;

   Για το σκοπό αυτό η Crystal Audio σχεδίασε τους προηγμένους Ασύρματους Ενισχυτές, οι οποίοι μπορούν να στείλουν το σήμα ασύρματα στα πίσω κανάλια του Home Cinema, εύκολα και με εκπληκτική ποιότητα. Συνδέετε απλά τον πομπό στην έξοδο ηχείων ή την έξοδο προενισχυτή του ραδιοενισχυτή και από την άλλη τον ένα στερεοφωνικό δέκτη (για τη σειρά TR-60) ή τους δύο ξεχωριστούς δέκτες (για τη σειρά TR-100) στα ηχεία σας. Οι δέκτες μπαίνουν κατευθείαν στην πρίζα, όπως ο φορτιστής του κινητού σας.

   Με χρώμα άσπρο ή μαύρο και με μια μοναδική αισθητική, χάρη στη πρωτότυπη σχεδίαση του γλύπτη Ilirian Shima, μπορούν να τοποθετηθούν σε εμφανές σημείο κοντά στα περιφερειακά ηχεία. Για περισσότερες πληροφορίες όμως ανατρέξτε στις σελίδες των αντίστοιχων προϊόντων.

  • Ποια είναι τα πλεονεκτήματα από τη χρήση Ασύρματων Ενισχυτών για τα περιφερειακά ηχεία μου;

   Η αποφυγή των καλωδίων και η ανεξάρτητη οδήγηση των ηχείων, χωρίς να επιβαρύνεται ο ενισχυτής σας

   Το πρώτο όφελος φυσικά είναι ότι δε χρειάζεται να περάσετε καλώδια από το ραδιοενισχυτή σας προς τα περιφερειακά. Μόνο και μόνο αυτό είναι ένα μεγάλο όφελος, έτσι δεν είναι; Εκτός από αυτό όμως οι Ασύρματοι Ενισχυτές προσφέρουν κι ένα ακόμα πλεονέκτημα. Χρησιμοποιώντας δικούς τους ψηφιακούς ενισχυτές για τα περιφερειακά ηχεία, ελαφρύνουν το ραδιοενισχυτή σας από το φορτίο του να τροφοδοτήσουν τα δύο ηχεία surround. Έτσι η ισχύς του τροφοδοτικού μπορεί να μοιραστεί στα υπόλοιπα κανάλια επιτρέποντας καλύτερες δυναμικές ακόμα και σε υψηλές στάθμες. Έτσι μειώνεται η αναπόφευκτη πολλές φορές συμπίεση του σήματος σε ψηλές εντάσεις και μειώνεται η παραμόρφωση που συνεπάγεται.

   Και όλα αυτά τα οφέλη χωρίς κάποιο... λάκκο στη φάβα! Ο ήχος των Ασύρματων Ενισχυτών είναι εξαιρετικός, χωρίς παρεμβολές από άλλες ασύρματες ενισχυτές και χωρίς χρονική καθυστέρηση που διαταράσσει το συγχρονισμό ήχου και εικόνας.

  • Οι Ασύρματοι Ενισχυτές μπορούν να τροφοδοτήσω κι άλλα ηχεία εκτός από τα περιφερειακά;

   Φυσικά! Μπορείτε να τροφοδοτήσετε σχεδόν οποιοδήποτε παθητικό ηχείο

   Φυσικά και μπορείτε. Μπορείτε να συνδέσετε στους Ασύρματους Ενισχυτές μας οποιοδήποτε ζευγάρι ηχείων. Βασικά μπορείτε να μετατρέψετε οποιαδήποτε πρίζα σας σε πηγή ψηφιακού ήχου. Μεταφέρετε ένα ζευγάρι ηχείων στον κήπο ή στο μπαλκόνι σας και απολαύστε υψηλής ποιότητας ήχο χωρίς καλώδια. Ή επίσης συνδέστε ένα πομπό με το laptop ή το iPod σας και στείλτε τη μουσική στο σύστημά σας χωρίς να μπλέκεστε ανάμεσα σε καλώδια. Ή τέλος στείλτε την αγαπημένη σας μουσική και σε άλλους χώρους του σπιτιού σας απλά προσθέτοντας επιπλέον δέκτες. Οι δυνατότητες για "ντύσιμο" του χώρου σας με μουσική είναι απλά ατέλειωτες!

  • Είναι επιρρεπείς οι Ασύρματοι Ενισχυτές σε παρεμβολές από άλλες ασύρματες συσκευές;

   Όχι, χάρη στο έξυπνο σύστημα μεταπήδησης συχνοτήτων

   Όχι. Η μετάδοση καθώς και οι αλγόριθμοι διόρθωσης που χρησιμοποιούνται εγγυώνται λειτουργία ανεπηρέαστη από κινητά και ασύρματα τηλέφωνα, φούρνους μικροκυμάτων, ασύρματα δίκτυα υπολογιστών, συσκευές Bluetooth κτλ. Επιπλέον η λειτουργία αυτόματης επιλογής από τέσσερα διαθέσιμα κανάλια μετάδοσης που υπάρχουν για το σκοπό αυτό στον πομπό και δέκτη, εξασφαλίζει ότι πάντα θα βρίσκετε μια ελεύθερη μπάντα για την εκπομπή του ψηφιακού ήχου, ακόμα και σε ένα ηλεκτρομαγνητικά "θορυβώδες" περιβάλλον. Η επιλογή γίνεται αυτόματα χωρίς ο χρήστης να απαιτείται να γυρνάει διακοπτάκια όπως σε παλαιότερες υλοποιήσεις της αγοράς.

  • Τι είδους μετάδοση σήματος χρησιμοποιείται στους Ασύρματους Ενισχυτές της Crystal Audio;

   Η τεχνολογία βασίζεται στη συχνότητα των 2.4GHz

   Οι Ασύρματοι Ενισχυτές της Crystal Audio Wireless Amplifiers χρησιμοποιούν ψηφιακή μετάδοση σήματος τύπου DSSS (Direct-sequence spread spectrum) για κορυφαίο, ποιότητας CD, ασυμπίεστο ήχο. Η μπάντα που χρησιμοποιείται είναι η ISM (Industrial, scientific and medical) στα 2.4 GHz. Υποστηρίζει μετάδοση δεδομένων με ρυθμούς έως 4Mbps. Είναι ελεύθερη παρεμβολών μετάδοση, ανεπηρέαστη από κινητά και ασύρματα τηλέφωνα, φούρνους μικροκυμάτων, ασύρματα δίκτυα υπολογιστών, συσκευές Bluetooth κτλ.